Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Μελισσοχώρι

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς στο Μελισσοχώρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μελία. Το ματς διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν τέσσερις ευκαιρίες με τους Ευαγγέλου, Λιάγκα, Κουτσογιάννη, Ζαφειρούλη. Στο 57’ ο Ευαγγέλου με σουτ στη γωνία άνοιξε το σκορ. Στο 65’ ο Ρακιντζόγλου με πλασέ και αδράνεια της άμυνας έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 83’ με τον Ρακιντζόγλου, όπου έκανε το σουτ και οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, ενώ το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το σκορ με 1-1.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος (46’ λ.τ. Κλεισιάρης), Παπαϊωάννου, Τζιμολάρι, Παναγιωτόπουλος, Καραπέτσας, Γουρνάρης, Λιάγκας (70’ Παπαδούλης), Βαλώζος, Ευαγγέλου, Ζαφειρούλης, Κουτσογιάννης (87’ Κουρούπης).

Ένωσις Μελιάς (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Νταλαμπύρας, Αβδουλάς (15’ λ.τ. Αγγελακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόγιος, Παυλόπουλος, Χατζόπουλος (50’ Ράτζας), Χασιώτης, Μητσάκος, Ρακιντζόγλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Ντελέζος Ι., Τσιτρούλης Θ.

Χρήστος Γκατζούλης