Βαθμολογία

Με καταρρακτώδη βροχή!

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στα Πλατανούλια και στην Ελάσσονα 2013 αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Η βροχή έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να επηρεάζει τον άψογο αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στα Πλατανούλια και συγκριμένα στο 15΄ ο Αλμπάν μπήκε στην μικρή περιοχή αλλά ο Γελαδάρης δηλώνει παρόν και μπλόκαρε την μπάλα με έξοδο.

Στο 22΄ ο Αλμπάν σκόραρε όμως το γκόλ ακυρώθηκε αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Ελλασόνας. Στο 41΄ θα έρθει η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Καρυπίδη να περνά ελάχιστα άουτ.

Κεφαλιά του Αλμπάν στο 61΄από κοντινή απόσταση λίγο άουτ. Στο 65ο λεπτό και μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Αλμπάν καταφέρνει να σκοράρει αφου περάσει και τον τερματοφύλακα κάνοντας έτσι το 1-0.Ο

O Καλτέκης θα σκοράρει με κεφαλιά στο 72΄ αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Τελικά ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Δριστέλα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής κάνοντας έτσι το τελικό 1-1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε γιατρός. 

ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ: Κουκουβάγιας, Τσούτσης, Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Κοστίμπας, Παπαδόπουλος (46΄Γκανάτσος), Νώτας, Αλμπάν, Ζαμπόγιας, Τσοπάνογλου, Πινιάρης (72 Ματράκης).

ΕΛΛΑΣΟΝΑ 2013: Γελαδάρης,Μλιχης(65 Παπακυριάκος), Μπαντής, Γκαραβέλης, Μπούτλας, Σερμετζίδης, Καλτέκης(73 Γεωργούλας), Καρυπίδης, Δριστέλας, Τριανταφύλου, Μουλογγιάνης.

ΔΙΑΙΤΙΤΕΣ: Γρηγοροιάδης Α., Νάκας Χ., Κόκκας Κ.

Βασίλης Παπαχατζής