Βαθμολογία

Ημερίδα με θέμα τις Αθλητικές κακώσεις στη Λάρισα

Σημαντικό γεγονός για την πόλη της Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή της, θεωρεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας την εξαγγελθείσα διοργάνωση από την Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ημερίδας με θέμα τις Αθλητικές Κακώσεις του γόνατος, στην οποία έχει προσκληθεί, θα παραβρεθεί και θα αναπτύξει σχετικά θέματα, ο Καθηγητής Ορθοπεδικός Χειρούργος κ. Andy Williams, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τη χειρουργική του γόνατος και ειδικότερα με τις αθλητικές κακώσεις αυτού. Ο συγκεκριμένος επιφανής επιστήμονας είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας της premier ship Chelsea (Τσέλσι) F.C., καθώς επίσης και ιατρός πολλών αθλητών – ποδοσφαιριστών στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία της Αγγλίας.
Η συγκεκριμένη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής, τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, με ώρα εκκίνησης των εργασιών της την 17.00΄.
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επίσης, γνωστοί Έλληνες ορθοπεδικοί εξειδικευμένοι στα θέματα των αθλητικών κακώσεων, όπως οι κ.κ. Κων. Μαλίζος, Παντελής Νικολάου, Μιχάλης Χαντές, Περικλής Παπαδόπουλος, Μιχάλης Ιωσηφίδης.
* * * * * * *
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, που από τους διοργανωτές της Ημερίδας κλήθηκε να παραβρεθεί σ΄ αυτή, κρίνει πως παρόμοιες επιστημονικές εκδηλώσεις συμβάλλουν απόλυτα στην αναβάθμιση του κύρους της πόλης και της περιοχής της, βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων του επιστημονικά καταρτισμένου Ελληνικού ιατρικού δυναμικού, προς όφελος πάντα των αθλητών – ποδοσφαιριστών ή και απλών ανθρώπων, που είχαν ή θα έχουν την ατυχία να υποστούν κάποιο τραυματισμό, ορθοπεδικού ενδιαφέροντος.
Για τον παραπάνω λόγο καλεί όλους όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα Ημερίδα και ειδικότερα του γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, να παραβρεθούν σ΄ αυτή.