Βαθμολογία

«Υπέγραψε με Τσέλσι ο Κουαδράδο»

Τη συμφωνία της Τσέλσι με την Φιορεντίνα για την μεταγραφή του Χουάν Κουαδράδο επιβεβαίωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα, λέγοντας μάλιστα πως ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο! «Πετάει» για Λονδίνο ο Κολομβιανός άσος.

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, λέγοντας πως ο 26χρονος εξτρέμ έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «μπλε»!

«Ο Χουάν Κουαδράδο υπέγραψε στην Τσέλσι. Είναι κρίμα για εμάς, αλλά χαίρομαι για εκείνον που πηγαίνει σε έναν κορυφαίο σύλλογο» ήταν η ατάκα επιβεβαίωσης του προπονητή της Φιορεντίνα όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κολομβιανός διεθνής αναμένεται άμεσα να βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από τους «βιόλα» στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με το «Skysports», ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο τρένο από Φλωρεντία για Ρώμη και θα «πετάξει» με ιδιωτικό τζετ για το Λονδίνο. Με βάση τα ρεπορτάζ, το deal των δύο ομάδων «έκλεισε» στα  23,33 εκατομμύρια λίρες, που θα φτάσει μαζί με τα μπόνους τα 26,34 εκατομμύρια.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μοντέλα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του για το ματς κόντρα στην Τζένοα και φυσικά δεν συμπεριέλαβε τον Κουαδράδο σε αυτή.