Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Αναβλήθηκαν οι αγώνες Υποδομής Οικονόμου Τσαριτσάνης – Αμπελωνιακού

Συνεδρίασε την χθες Πέμπτη στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα τα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 27 Ιανουαρίου (Κυπέλλου), επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Α.Ε. Δήμου Νίκαιας, για την κακή συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της 24 Ιανουαρίου 2015 με αντίπαλο την ομάδα του Σμόλικα και παράβαση του άρθρου 25 του Π.Κ., επέβαλλε απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 2 (δύο) μήνες (μέχρι την 30 Μαρτίου 2015).
Στον εκπρόσωπο της ομάδας Δαμασιακός, για έντονη προς τον διαιτητή διαμαρτυρία, στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό την 24 Ιανουαρίου 2015, επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Α,Ε. Δήμου Νίκαιας, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της μετά τη λήξη του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Σμόλικα την24/01/2015, επέβαλλε τη χρηματική ποινή των 100 ευρώ.
 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΙΓΔΑΝΗΣ Δ., Φαλανιακός, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές (εξέτισε τη 1) και 20 ευρώ
ΤΙΚΟΣ Γ., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του συγκεκριμένου Σαββάτου και της περασμένης Τρίτης. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες Υποδομής Οικονόμου Τσαριτσάνης – Αμπελωνιακού

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ανακοινώθηκε ότι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα Προπαιδικό και Εφηβικό μεταξύ των ομάδων Οικονόμου Τσαριτσάνης και Αμπελωνιακού, που επρόκειτο να γίνουν αύριο Σάββατο 31 Ιανουαρίου το πρωί, στο γήπεδο της πρώτης ομάδας, για τεχνικούς λόγους αναβλήθηκαν.