Βαθμολογία

Στη «μηχανή» του Αγροτικού Αστέρα ο Πάτο

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Elhadj Ousmane Barry ''Pato'' με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Παναχαϊκή. 

Ο 23χρονος (27/9/1991) επιθετικός διακρίνεται για την εκρηκτικότητα και τη δύναμη του και ο τρόπος που αγωνίζεται αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό του Δημήτρης Κοντικάκης. Λόγω πληρότητας στη θέση των ξένων ποδοσφαιριστών, η Παναχαϊκή υποχρεώθηκε να τον θέσει υπό παραχώρηση και ο Αγροτικός Αστέρας κινήθηκε άμεσα για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας.

Για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με ταχύτητα, ακρίβεια και πάντα σε φιλικό κλίμα, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ευχαριστεί προσωπικά τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, κ. Αλέξη Κούγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πάτο, προσθέτοντας ότι «ξέρω πως ήρθα σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με φιλοδοξίες, σωστούς ανθρώπους και ικανό προπονητή. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Ο Πάτο επέλεξε το νούμερο 9 και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής, καθώς εκτίει τιμωρία λόγω συγκέντρωσης καρτών».