Βαθμολογία

Ο Κράββαρης χάρισε την νίκη στον Δωτιέα

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, για την 15η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι, η ομάδα του Νομού μας, πέρα από τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που πρόσθεσε στην συγκομιδή της, κατάφερε πλέον να είναι 14 παιχνίδια αήττητη, ενώ συμπλήρωσε την 8η συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Δωτιέας, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και αρχικά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, όταν Ουέλινγκτον και Τσατσαλίδης, βρέθηκαν σε θέση τετ-α-τετ, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στην αντίπαλη εστία, στο 7ο και 28ο λεπτό αντίστοιχα. Στην συνέχεια η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, πίεσε για το γκολ, κάτι που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Κράββαρης, στο 67ο λεπτό έδωσε ωραία πάσα στον Τσατσαλίδη και αυτός άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Αγιάς. Ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, είχε ρόλο και στο δεύτερο, καθώς στο 82’ αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μεταβίβασε την μπάλα στον Τσιρογιάννη, που τέλειωσε υποδειγματικά την φάση, διαμορφώνοντας το 2-0, υπέρ των γηπεδούχων, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κόκκας(62’ Κράββαρης), Γούτος, Δημολιός, Κοκκίνης, Πετρουζέλης, Κουρδής, Κατσίκης, Ουέλινγκτον(80’ Λάιος), Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης(84’ Σελήνης).

Γιώργος Μητσιούλης