Βαθμολογία

Νίκησαν οι Παίδες, τουλάχιστον προσπάθησαν οι Νέοι

Με μία νίκη και μία ήττα συνέχισαν οι Μικτές Παίδων και Νέων του Νομού μας τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες, μέσα στον γειτονικό Βόλο, με αντίπαλους τις αντίστοιχες ομάδες από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι Παίδες, κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 0-1, μέσα στην γειτονική πόλη, ενώ οι Νέοι, αν και προσπάθησαν γνώρισαν την ήττα με το ίδιο σκορ, έχοντας όμως πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ένα γκολ έκρινε το παιχνίδι

Οι Παίδες του Νομού μας, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των αντιπάλων τους, απειλώντας κατά καιρούς, κυρίως με τους Πινακά, Λαζαρίδη και Κοτσιανούλη αρχικά.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Λάρισας, πέτυχε ο Δάκτυλας στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράψει το 0-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού και να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη για φέτος.

Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Τσούντζουρας(36’ Ζαχαράκης), Μπουρουτζίκας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καλφούντζος, Κοτσιανούλης, Πινακάς(75’ Θεοδώρου), Λαζαρίδης(65’ Σακελλαρίου).

Η καλύτερη εμφάνιση μέχρι στιγμής και ήττα με παράπονα

Δεν τα κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη οι Νέοι του Νομού μας, που ηττήθηκαν στον γειτονικό Βόλο, με σκορ 1-0, από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η ομάδα της Λάρισας, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, χάνοντας τετ-α-τετ με τους Κώτσια, Τσιάτα, Γκατζούλη και Τόπη.

Παρ’ όλα αυτά, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι, όταν ο διαιτητής, έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Μαγνησίας, αποβάλλοντας παράλληλα τον Μάρη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι, ευστόχησαν στο πέναλτι και έκαναν το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Μικτή Νέων ΕΠΣΛ(Γιώργος Δοδοντσάκης): Καλαμάτας, Κακάμης, Σέντζας, Θανάσης(80’ Κακαράντζας), Μάρης, Κυρίτσης Ι., Κώτσιας, Κυρίτσης Αθ., Τσιάτας, Γκατζούλης(85’ Δολμές), Τόπης.

Γιώργος Μητσιούλης