Βαθμολογία

Ένα και να… καίει για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε μια σπουδαία νίκη την Τετάρτη το απόγευμα. Συγκεκριμένα επικράτησε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-0 και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία. Χειροκροτήματα στο φινάλε από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου της Γ’ Εθνικής στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος πίεζε περισσότερο, ήταν ανώτερος και κατάφερε να σημειώσει γκολ με τον Χάμο αλλά να έχει και δοκάρι. Το ματς ήταν δυνατό και γενικά είχε έναν καλό ρυθμό. Από την άλλη η Νεοκαισάρεια προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις και είχε μια καλή φάση στο 14’.

Στην επανάληψη το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά και γενικά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και οι δύο ομάδες. Ο Οικονόμος προσπαθούσε να κρατήσει το σκορ και η Νεοκαισάρια να φέρει το ματς στα ίσα.

Με απουσίες ο Οικονόμος

Με αρκετά προβλήματα παράχθηκε το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα, καθώς δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος Κουμπούρας καθώς και ο Μάντζιος που έμεινε στον πάγκο διότι είναι με ίωση, αλλά μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Αυτό ανάγκασε τον τεχνικό της ομάδας να βάλει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κολιό τον Αγρόδημο που η φυσική του θέση είναι στο κέντρο.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η Τσαριτσάνη με τον Καραγκούνη από πάσα του Καλφούτζου, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σακελαρίδη που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

10’ Φάουλ για τον Αχιλλέα το εκτέλεσε ο Νάκας απευθείας άουτ Κίτρινη στον Χάμο του Οικονόμου.

14’ Σέντρα του Καραγκούνη του Αχιλλέα κεφαλιά του Μακράκη λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Νούσια.

15’ Σουτ του Μπαλή άουτ Κίτρινη στον Παυλίδη του Αχιλλέα.

20’ Σουτ του Χάμου έξω από την περιοχή από πάσα του Καλφούτζου στα χέρια του Σακελαρίδη.

23’ Φάουλ για τον Αχιλλέα το εκτέλεσε ο Νάκας σε πλάγιο οι αμυντικοί.

26’ Σέντρα του Νάνου από δεξιά κεφαλιά του Μπαλή στη συμβολή των δοκών του Σακελαρίδη.

35’ Φάουλ για τον Οικονόμο, εκτέλεση του Καραγκούνη και μετά από σύγχυση μέσα στην άμυνα η μπάλα θα φτάσει στον Χάμο που με δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

36’ Φάουλ για τον Αχιλλέα και κίτρινη στον Αγρόδημο του Οικονόμου.

39’ Το εκτέλεσε ο Νάκας, διώχνουν οι αμυντικοί του Οικονόμου.

44’ Πάσα του Καραγιάννη στον Νάνο, σουτ του τελευταίου σε κόρνερ ο Σακελαρίδης.

72’ Σουτ του Λαζαρίδη, με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Νούσιας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Αγρόδημος, Μπαλής, Νάνος, Χάμος, Κουλτσιάκης (78’ Μάντζιος), Καραγκούνης (68’ Σενκάϊ), Καλφούντζος (91' Παπαγεωργίου).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης (75’ Ζαχαράκης), Δημητρουλόπουλος (65’ Κοτσιαρίδης), Μακράκης, Νάκας (46’ Ραπτόπουλος), Καραγκούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαρόπουλος, Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας).