Βαθμολογία

Επίσημα Παπαδόπουλος στα Χανιά

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο όπως επίσης και με τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη. Επίσης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στη συνέχεια ο Μάρκος Στεφανίδης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΑΟΧ, Νίκο Κατσιγιάννη γαι την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, υποκλινόμενος στην προσπάθεια που κάνουν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να δηλώσω για άλλη μια φορά το ευχαριστώ στον κ. Νίκο Κατσιγιάννη για την στήριξη  και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου για την τεχνική ηγεσία της  ομάδος. Κάποιες διαφορές στον τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου οδήγησαν στο «διαζύγιο». Όπως ευχαρίστησα έναν έναν προσωπικά τους παίκτες έτσι θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω και να τους βγάλω (εντός εισαγωγικών) το καπέλο γιαυτό που υπηρετούν, πέρα από εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές είναι επίσης και υπέροχοι χαρακτήρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο των Χανίων που τόσο με στήριξε, εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα γιατί αυτή είναι πάνω από τον καθένα».