Βαθμολογία

«Τιμή μου που έπαιξα στην Έβερτον»!

Μπορεί να μην πρόλαβε να ζήσει πολλά, όμως και αυτά τα λίγα θα τα θυμάται για πάντα. Ο Σαμουέλ Ετό, λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Σαμπντόρια, αποχαιρέτησε μέσω γραπτής επιστολής τους οπαδούς της Έβερτον, κάνοντας λόγο για τιμή που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τους.  

Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προπονητή των ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για την άψογη συνεργασίας τους. Διαβάστε την επιστολή του πολύπειρου άσου: «Αγαπητοί «toffees».

Αισθάνομαι ευλογημένος που πέρασε αυτούς τους λίγους μήνες μαζί σας. Προς ικανοποίησή μου, συνάντησα ένα θερμό κοινό, παθιασμένο. Ήρθε ο καιρός να φύγω, όμως όπου και αν πάω, θα φέρνω στο μυαλό μου τις αναμνήσεις που φτιάξαμε μαζί.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Έβερτον που με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και φυσικά στον προπονητή μας, τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε αυτή τη συνεργασία πραγματικότητα. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα μέλος της ομάδας σας. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Δικός σας με εκτίμηση, Σαμουέλ Ετό».