Βαθμολογία

«Δεν θέλει να φύγει ο Μπαλοτέλι»

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι δύσκολα ο Μάριο Μπαλοτέλι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ αυτόν τον μήνα. Το άφησε να εννοηθεί νωρίτερα ο Μπρένταν Ρότζερς, το ίδιο έκανε και ο ατζέντης του Ιταλού επιθετικού, επισημαίνοντας μάλιστα ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο πελάτης του είναι χαρούμενος στο «Άνφιλντ».

Ο Μίνο Ραϊόλα, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «SkySports», ρωτήθηκε για τα σύννεφα στις σχέσεις των «κόκκινων» με τον διεθνή στράικερ. Ακόμα και για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόθεση του ίδιου να αποχωρήσει στο τρέχων μεταγραφικό παζάρι. Η απάντησή του;

«Είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ. Δεν ζητήσαμε να φύγει. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αντιμετωπίζει τραυματισμό, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι θα φύγει από τώρα. Δεν υπάρχουν πάντως πολλά προβλήματα. Αρχίζει να εγκλιματίζεται στον νέο τρόπο παιχνιδιού που του ζητάει ο προπονητής. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι».

Όσον αφορά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει από τον Μπρένταν Ρότζερς και αν αυτό έχει επηρεάσει τις σχέσεις των δύο πλευρών, ο Ραϊόλα ήταν ξεκάθαρος: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν δεν αγωνίζεται, όμως ο Μάριο συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας. Με τον Ρότζερς μιλούν και έχουν καλή σχέση. Ο Μάριο τον συμπαθεί. Δεν συμφωνούν σε όλα όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, αλλά ο Μπαλοτέλι κάνει όσα θέλει ο κόουτς. Αυτή η μεταγραφή ήταν η σωστή για την καριέρα του. Παραμένει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο».

Πολλοί, κυρίως οι οπαδοί της Λίβερπουλ, περίμεναν πως η άφιξη του Μπαλοτέλι θα βοηθούσε την ομάδα να ξεχάσει τον Λουίς Σουάρες. Η ιστορία, όμως, μέχρι στιγμής δείχνει το εντελώς αντίθετο: «Είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Η Λίβερπουλ το ήξερε και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ο Σουάρες. Ο Μάριο πρέπει να εγκλιματιστεί το ίδιο και η Λίβερπουλ. Πήγε τραυματίας σε μια μεγάλη ομάδα. Θα καταφέρει όμως να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να γίνει καλύτερος. Εξαρτάται από τον Ρότζερς και τις ευκαιρίες που θα του δώσει».