Βαθμολογία

Ενίσχυση με Παπαδημητρίου για την Καλαμαριά

Στην ενδυνάμωση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε την Τρίτη η Καλαμαριά, με τους «κοκκινόμαυρους» να εντάσσουν στο δυναμικό τους τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων ήρθε σε συμφωνία με την Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη για τον δανεισμό του Ιάσονα Παπαδημητρίου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Ο 20χρονος επιθετικός ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην ομάδα της Ζακύνθου και συμπλήρωσε 9 εμφανίσεις (ένα γκολ), παίζοντας μάλιστα και αντίπαλος του Απόλλωνα στον αγώνα του Α' γύρου. Ο ΙΑΣΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γεννήθηκε στο Βόλο (20.03.1994) και αγωνίστηκε στον Μαγνησιακό, απ' όπου πήρε μεταγραφή στην Skoda Ξάνθη, το καλοκαίρι του 2013», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Καλαμαριάς.

Στο μεταξύ, οι Πόντιοι ενημέρωσαν ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (28/1) φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου δεν θα διεξαχθεί τελικά, χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος της ματαίωσής του.

«Από την Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνεται ότι ο φιλικός αγώνας με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, που επρόκειτο να γίνει αύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, ματαιώνεται», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.