Βαθμολογία

Δοξάστηκε στα πέναλτι το Αργυροπούλι!

Η Δόξα Αργυροπουλίου πέτυχε την Τρίτη μια σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο της ΕΠΣΛ, αφού κατάφερε έστω και στα πέναλτι να κάμψει την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου και μάλιστα εκτός έδρας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς στην κανονική διάρκεια αλλά και τα πέναλτι τελείωσε με σκορ 1-1, ενώ στα πέναλτι το Αργυροπούλι επικράτησε στο τελικό 1-4. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους ο Τίκος. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, είχε όμως αρκετές κίτρινες κάρτες ενδεικτικό του δυνατού παιχνιδιού.

Οι τρεις τερματοφύλακες του Αετού (Καλαμάτας αριστερά, Κουρδής στο κέντρο και Άλμπαν δεξιά)

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα αν και προσπάθησαν αρκετά στην επανάληψη και κατάφεραν στο 89’ να φέρουν το ματς στα ίσα. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 71’ το Αργυροπούλι άνοιξε το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15’ σουτ του Φουσίκα η μπάλα λίγο άουτ. Στο 22’ ωραίο σουτ από πλάγια του Τζανέκα δύσκολα έδιωξε ο Κουρδής. Στο 25’ ο Κόκορας έκανε την πάσα στον Τσάγκο ο τελευταίος έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 71’ ο Κόκορας σημείωσε ένα γκολ – ποίημα. Από τα 25 μέτρα περίπου έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Στο 73’ ο Τζουμάκας που πέρασε αλλαγή για τους γηπεδούχους και πραγματικά άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του Αετού έκανε ένα σουτ από κοντά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 79’ ο Τζουμάκας εξουδετέρωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 80’ σουτ του Φουσίκα η μπάλα πάνω από την εστία, επίσης στο 88’ ξανά ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 89’ γύρισα του Τζουμάκα στον Φουσίκα, ο τελευταίος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 96’ στου του Τζουμάκα λίγο άουτ και στο 117’ ωραία κεφαλιά του Νικούλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Τα πέναλτι

Βλιώρας 0-1

Φουσίκας 1-1

Μπέλτσιος 1-2

Νικούλης οριζόντιο δοκάρι

Τσιάγκος 1-3

Αργύρης απέκρουσε ο τερματοφύλακας

Ζάχος 1-4

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Κοιλούκος (67’ Μπουζώνας), Γκαραλιάκος (61’ Τζουμάκας), Αργύρης, Νικούλης, Τέας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Μεσημέρης, Λιούμης, Βλιώρας, Μπαχτσιβάνος, Τιούτιος, Κόκορας (87’ Κερκένης), Τζανέκας, Τσάγκος, Ελμάζι (52’ Μπέλτσιος), Ζάχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Δεληγιάννη, Τσακνάκη.