Βαθμολογία

Έδωσε μάχη και την κέρδισε στα πέναλτι

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι του Μαχητή Τερψιθέας, απέναντι στα Βούναινα, με την γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει με τελικό σκορ 4-3. Είχε προηγηθεί η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ενώ και η παράταση έληξε με το ισόπαλο σκορ 2-2. Έτσι, το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μόσιαλο, να πραγματοποιεί τρεις αποκρούσεις, έναντι δύο του Καραποστόλη των Βουναίνων και να χαρίζει στην ομάδα του την νίκη-πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι, πάγωσαν το γήπεδο της Τερψιθέας, όταν στο 20ο λεπτό, ο Μαλαβιέζος άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 για τα Βούναινα. Στην συνέχεια, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο, το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν στο 75’ ο Παραφέστας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μολά έκανε το 1-1, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη της κανονικής διάρκειας και το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση.

Εκεί, ο Σταύρος Τσαπράζης, έβαλε ακόμα μια φορά μπροστά τα Βούναινα, κάνοντας το 1-2 στο 95ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι, βρήκαν και πάλι τρόπο να ισοφαρίσουν, όταν στο 110’ ο Σιαμαντούρας με σουτ, ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση.

Στα πέναλτι, για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μολάς, Μπιρόλ, Τσένος και Τσιώμης, ενώ ο Καραποστόλης απέκρουσε τα χτυπήματα των Καραμπούζη και Παραφέστα. Από την άλλη, για τα Βούναινα, δίχτυα βρήκαν οι Σταύρος Τσαπράζης, Γκέκας και Καραποστόλης, ενώ ο Μόσιαλος απέκρουσε τις προσπάθειες των Φαρμάκα, Μαλαβιέζου και Τικταπανίδη.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ζωσιμίδης(46’ Τσιώμης), Παπαδημητρίου(91’ Ζητούνης), Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Μπαλαμώτης(91’ Σιαμαντούρας), Μολάς, Κουρούκας, Καραμπούζης, Τσένος.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Φαρμάκας, Παλάσκας, Γκέκας, Λεμονής(80’ Τικταπανίδης), Μερτζανίδης(115’ Αγγλόπουλος), Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Κ.(46’ Γκουντουμάνης), Μαλαβιέζος, Χριστοδούλου.

Διαιτητής: Κορέτσης Βοηθοί: Νίκζας, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης