Βαθμολογία

Ένα πέναλτι έκρινε την ιστορική μονομαχία

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση του απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς κατάφερε να κερδίσει στην παράταση με σκορ 1-0 και να περάσει στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού, κρίθηκε από ένα πέναλτι για τους γηπεδούχους, που σημειώθηκε στο 5ο λεπτό του πρώτο μέρους της παράτασης, με τον Βούλγαρη να ευστοχεί και να χαρίζει την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με τον Βούλγαρη, τον Μπένο και τον Αποστόλη Τσιανάκα. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες αξιόλογες φάσεις, με κύριους εκφραστές τους Κολοβό και Χαρούλη, ωστόσο και στα δύο ημίχρονα της κανονικής διάρκειας, δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα, με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Στην παράταση τώρα και συγκεκριμένα στο 95’, ο Μπένος ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή σε μια ατομική του προσπάθεια και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Βούλγαρης, που ήταν εύστοχος, κάνοντας το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της παράτασης, με τον Αχιλλέα να είναι αυτός που τελικά πανηγύρισε την πρόκριση.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Καραθανάσης, Τσιούλης, Τσιανάκας Απ., Κομισόπουλος(112’ Βόπης), Τλούπας, Κατσανάκης(Αντωνιάδης, λ.τ.), Πατσιούρας, Σβερκούλης, Μπένος(108’ Θεοχάρης), Βούλγαρης.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγκος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς, Ορλάντο(46’ Σιάρκος), Παππάς, Σκάκος, Ευσταθιάδης(46’ Ιωαννίδης), Χαρούλης, Κολοβός, Νάτσης(80’ Μαρούδης, λ.τ.), Σούλι, Αντωνόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης