Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Καλοχώρι

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ εξασφάλισε την Τρίτη η Αναγέννηση Καλοχωρίου αφού επικράτησε με σκορ 1-0 του Φαλανιακού. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε με κεφαλιά ο Θέμης Παιδής στο 28’, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Μάρκου Κωνσταντή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο εκτός από το γκολ δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα και για τις δύο ομάδες. Ήταν ανιαρό χωρίς ουσία. Δύο καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους είχε μόνο, στο 40’ όταν έκανε τη σέντρα ο Λιλολάρι, πήρε τη κεφαλιά ο Ιγγλέζος απέκρουσε ο Μαρδάνης, ξανά πήρε το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης και το σουτ που έκανε έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός. Στο 42’ έκανε το σουτ ο Αλεξανδρής μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Μαρδάνης ασταθώς, ίδιος παίκτης ξανά πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ και ο Μαρδάνης αυτή τη φορά απέκρουσε.

Στην επανάληψη ανέβασαν στροφές οι φιλοξενούμενοι, πίεσαν ασφυκτικά, εκτός από μια καλή στιγμή που είχαν στο 65’ όταν εκτέλεσε φάουλ ο Παπαγεωργίου στην μεγάλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά ο Ιγγλέζος και έστειλε την μπάλα ξυστά στο δοκάρι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Καλή στιγμή για το Καλοχώρι στο 75’ όταν ο Μπούνα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Σαμπάνης και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού το Καλοχώρι φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο την κατάκτηση της νίκης – πρόκρισης.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαϊτης, Μηλιόπουλος (68’ Καραϊσκος), Μαλαχτάρης, Έξαρχος Θ., Μπούνα, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Σαμπάνης, Μάρκου Κ., Παιδής (60’ Καπετάνι).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, (78’ Πανταζής Θ.), Χρηστιανίδης, Σουλιώτης, Πανταζής Γ. (78’ Αλατάς), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Βαρσάμης, Σέσι, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Γεωργίου, Γκαρελης.

Όμορφα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση