Βαθμολογία

Καθάρισε στην παράταση ο Ματούλας

Μπορεί να χρειάστηκε να πάει στην παράταση, ωστόσο ο Π.Ο.Ε. κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας του Δολιχιακού με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι που η κανονική διάρκεια έληξε με το ισόπαλο σκορ 2-2. Η ομάδα της Ελασσόνας, κατάφερε να πάρει την πρόκριση με το νικητήριο γκολ του Δημήτρη Ματούλα στο δεύτερο μέρος της παράτασης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ξεχώρισε για τους γηπεδούχους, αφού πέτυχε ακόμα ένα τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Π.Ο.Ε., άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Σισμανίδης, έκανε το 1-0. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Φώλλα, καθώς ο Δολιχιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 40ο λεπτό, με τον Γκόγκουρα, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ματούλας έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Κώστα Καζάκη, ισοφάρισαν σε 2-2, στο 85ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Στέφανος Σουγλής.

Έτσι, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη στιγμή για γκολ στο 95ο λεπτό, όταν ο Γκόγκουρας αρχικά είχε δοκάρι, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Τσάτσος την έστειλε άουτ. Τελικά, ο Ματούλας ήταν αυτός που έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους, όταν στο 110ο λεπτό, κατάφερε να κάνει το 3-2, με δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να δώσει την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Π.Ο.Ε.(Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Σιαφαρίκας, Μπούσιας(107’ Περτζόνι), Καζάκης, Ελευθεριάδης, Ματούλας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Σισμανίδης(95’ Ντούφας), Τζίκας(98’ Καλτέκης).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Τριανταφύλλι, Παναγιώτου, Κατσιαμήτας(75’ Κουτσογιάννης), Σουγλής Κ., Καϊμακάμης(70’ Σκάντζος), Γκόγκουρας, Ράμμος(70’ Τσάτσος).

Γιώργος Μητσιούλης