Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ηρακλής Χάλκης

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, απέναντι στην ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας. Έτσι, η ομάδα της Χάλκης, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, μιας και βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω από τον σημερινό της αντίπαλο και ετοιμάζεται πλέον για τον επόμενο αντίπαλο της στον θεσμό.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με τους Νίκο και Κώστα Κουσιώρα στο πρώτο μέρος, όπως επίσης και με τον Ρέψη. Από την άλλη, ο Πλατύκαμπος, είχε αρκετά χαμένα τετ-α-τετ, με κυριότερη την ευκαιρία του Φώτου, που βρέθηκε μόνος του απέναντι σε κενή εστία, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Μαυρομάτη, Ρουμπιέ και Λαβαντσιώτη στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά, ο Ηρακλής Χάλκης ήταν αυτός που είχε την ουσία και κατάφερε να φτάσει σε γκολ. Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό, ο Γούπος με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Ανδρέου, στέλνοντας την στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τζατζάκη και τον Κοτάκο, που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγές, με τον πρώτο μάλιστα, να χρίζεται και σκόρερ, όταν στο 75ο λεπτό, με ανάποδο ψαλίδι έπειτα από σέντρα του Ρέψη, κατάφερε να κάνει το 2-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του και την πρόκριση της για την επόμενη φάση.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Σταμάτης, Γουργιώτης(83’ Τσίρκας), Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χρ., Γούπος(60’ Τζατζάκης), Παπαδημητρίου(72’ Κοτάκος), Κουσιώρας Κ.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Κοτρώτσιος, Καραχάλιος, Σεΐζης, Φώτος, Παπαστεργίου, Μαυρομάτης, Ρουμπιές, Λαβαντσιώτης(72’ Καμπουρογιάννης).

Γιώργος Μητσιούλης