Βαθμολογία

Με τις Μικτές Μαγνησίας αγωνίζονται οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ

Μετά τη χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, εν όψει των αυριανών αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Δοδοντσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν τις αποστολές των δύο ομάδων και είναι οι παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Καλφούτζος, Μπουροτζήκας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης, Τσούντσουρας, Ζαχαράκης, Παρλάντζας, Ντιντής, Σκύφτας, Έξαρχος, Θεοδώρου.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Καλαμάτας, Σκούρας, Κακάμης, Μάρης, Θανάσης, Σέντζας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Γκατζούλης, Τσιάτας, Γιαννακός, Δολμές, Τόπης, Κώτσιας, Μπασαγιάννης, Κακαράτζας, Κατσαρός, Παπαδήμος.

Οι παραπάνω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές και των 2 Μικτών θα πρέπει να βρίσκονται αύριο Τετάρτη και ώρα 09.15΄ το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12), από όπου θα γίνει η αναχώρηση των αποστολών για το Βόλο.

Η διαιτητική τριπλέτα των 2 αυριανών αγώνων που ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι οι Βολιώτες Δ. Κρητικός (διαιτητής του αγώνα Νέων), Δ. Θεοχάρης (διαιτητής του αγώνα Παίδων) και Ον. Αθηναίος.