Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Ξέραμε ότι έπρεπε να προσέχουμε»

Με στόχο να ελαχιστοποιήσει τα περιθώρια να αποκλειστεί από την συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας και να αποτελέσει ακόμη ένα θύμα δυσάρεστης έκπληξης προετοιμάστηκε για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον (3-2) η Άρσεναλ σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, που απέφυγε να χρήσει την ομάδα του και κάτοχο του τροπαίου φαβορί για την τρέχουσα διοργάνωση.

«Νομίζω ότι οι αποκλεισμοί της Σίτι και της Τσέλσι έδειξαν ότι το παιχνίδι μας θα ήταν δύσκολο. Το Σάββατο κοίταξα τα αποτελέσματα δις για βεβαιωθώ ότι αποκλείστηκαν και στην συνέχεια σκέφτηκα ότι θα έπρεπε κι εμείς να δώσουμε τη μάχη μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις σκέφτεσαι ότι μπορεί να αντιμετωπίζεις μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ, αλλά έχει στοιχεία ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και γενικά δεν διαφέρει πολύ από αυτές.

Πρέπει να διατηρείς το ρυθμό σου μέχρι το τέλος σε τέτοιου είδους ματς και να μην τα παρατάς. Ακόμη και στην League One να κοιτάξετε, θα δείτε πως οι ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Εάν δεν είσαι έτοιμος, μπορεί και να ηττηθείς.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το Κύπελλο είναι Κύπελλο. Αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι να παίρνουμε τον κάθε γύρο με τη σειρά. Πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση για να μιλήσουμε για την συνέχεια. Φυσικά και θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε τον τίτλο, αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να χρίσουμε τους εαυτούς μας φαβορί.

Θα είμαστε ένα από αυτά, όμως. Η Γιουνάιτεντ αναμένω να περάσει και το ίδιο θα κάνουν και άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Θα είμαστε ανάμεσα σε αυτές, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα πάρει τον τίτλο» ανέφερε.