Βαθμολογία

Ανανέωσε με Βίλα ο Ντελφ!

Η Άστον Βίλα έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την παραμονή του Φαμπιάν Ντελφ στην ομάδα για τα επόμενα 4 1/2 χρόνια, βάζοντας τέλος στις ορέξεις των Λίβερπουλ και Τότεναμ που προσπαθούσαν όλο αυτό το διάστημα να τον κάνουν δικό τους!  

Οι «χωριάτες» γνωστοποίησαν την παραμονή του Άγγλου μέσου από τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να συμβιβάζονται στην ιδέα ότι ο διεθνής άσος θα αναζητούσε την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Πράγματι, μέχρι πρότινος αυτό ίσχυε. Η Βίλα αδυνατούσε να βρει τη χρυσή τομή μαζί του και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της περιόδου, αποφάσισε να τον παραχωρήσει από τώρα για να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της.

Η Λίβερπουλ και η Τότεναμ «μάχονταν» για την υπογραφή του, όμως απ’ ότι φαίνεται η ύστατη προσπάθεια των «χωριατών» έπιασε τόπο, διατηρώντας στο ρόστερ τους έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.  

«Αυτή η ομάδα μου έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξω τι αξίζω. Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί μαζί μου, το ίδιο και πρόεδρος και έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή μου. Νιώθω τους συμπαίκτες μου σαν αδελφούς, σαν οικογένειά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω εδώ», τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραμονής του ο Ντελφ.

Το ίδιο χαρούμενος εμφανίστηκε και ο προπονητής της Βίλα, Πολ Λάμπερτ, ο οποίος διατήρησε στα πλάνα του έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του: «Είναι σημαντικό αυτό το βήμα, τόσο για εμάς όσο και για τον Φαμπιάν. Στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ είναι εξαιρετικός. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές».