Βαθμολογία

Για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο ο Καράσκο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η πατρίδα του η Αργεντινή φημίζεται για το ταγκό κι εκείνος φημίζεται για τα γκολ! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με τον goleador Μαουρίτσιο Καράσκο!. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου φορώντας κι επίσημα τη φανέλα με το αστέρι!

Επιθετικός με πολύ μεγάλες παραστάσεις που κάνει τα « δίχτυα να αναστενάζουν» είναι ο Καράσκο που έδειξε τα διαπιστευτήρια του στο περσινό πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης με 11 τέρματα.

Προηγήθηκαν 12 γκολ σε 29 συμμετοχές με την Πατρανάτο και η κατάκτηση του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες με την Εστουντιάντες. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί επίσης με την Νιου Ολντ Μπόις, την Κίλμες, με την οποία έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Β’ στην Α’ Εθνική αλλά και την Αλντοσίβι».

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου ευχαρίστησε τον Ρικάρντο Σα Πίντο που τον επέλεξε, ενώ ήταν ξεκάθαρος για τους λόγους που ήρθε στον Ατρόμητο. «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και να κάνω ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας, μπροστά τους οποίους ανυπομονώ να αγωνιστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα τόνισε: «Μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από έξι μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε.

Ξέρω τον Ατρόμητο από πέρσι αλλά και από το παρελθόν καθώς τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και από τις ανέσεις που διαπίστωσα ότι παρέχει στους ποδοσφαιριστές με το υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο», και συμπλήρωσε:

«Είμαι έτοιμος, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζομαι όπως είναι φυσικό μικρό χρόνο προσαρμογής για να μάθω την ομάδα, πως παίζει και να μιλήσω με τον προπονητή κύριο Σα Πίντο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που με επέλεξε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.

Επιθυμία μου είναι να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω. Τι σημαίνει αυτό; Θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ατρόμητο και να κάνω ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας, μπροστά τους οποίους ανυπομονώ να αγωνιστώ».