Βαθμολογία

Μακρής: «Μας κρατάει ο κόσμος»

Για όλους και για όλα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ Γιώργος Μακρής. Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε εδώ γιατί το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται πρώτη φορά στην Α’ Εθνική».

Για το αν έκανε κακό η ιστορία με τους επενδυτές από την Ιταλία: «Να μην κρυβόμαστε, υπήρχαν προβλήματα στον ΟΦΗ από πέρσι. Δεν βγήκε προς τα έξω. Αυτό που έγινε με τους Ιταλούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Για τον κόσμο που έχει ο ΟΦΗ και τη δύναμη που τους δίνει: «Εντάξει ο κόσμος είναι απίστευτος. Στηρίζει πάρα πολύ την ομάδα, γι’ αυτό κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Για τους τραυματίες: «Δυστυχώς δεν μπορεί να βγει η χρονιά με 15-16 άτομα. Θα γίνουν προσθήκες. Έχουμε ενημερωθεί ότι θα ενισχυθεί η ομάδα, δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο».

Για τους αντιπάλους κι αν τους υποτιμούν επειδή είναι λίγοι: «Σίγουρα  τώρα οι περισσότερες ομάδες ίσως μας υποτιμούν, ίσως πιστεύουν ότι θα γίνουμε σαν τη Νίκη Βόλου. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Έχει έρθει με σχεδόν μηδαμινές προϋποθέσεις για να κάνει κάτι, πίστεψε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς».