Βαθμολογία

Μέχρι νεοτέρας στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Στη Γιουβέντους θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας ο Πολ Πογκμπά. Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, ο εκπρόσωπος του Γάλλου, Μίνο Ραϊόλα, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τορίνο για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

«Ο Πολ ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Ιταλία. Είναι πενταετές με τη Γιουβέντους και αυτό που θα φέρει ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, θα το δούμε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Θα παραμείνει εδώ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και μετά από αυτό είναι στο χέρι της Γιουβέντους και του ίδιου να δουν ποιες είναι οι πιθανότητες και ποια πράγματα θα γίνουν», δήλωσε αρχικά στο «Sky Sports News HQ» ο γνωστός μάνατζερ, για να συμπληρώσει:

«Είμαι στο ποδόσφαιρο αρκετό καιρό για να πω ότι δεν μπορώ να δω το μέλλον. Σήμερα ο Πολ Πογκμπά είναι ο πιο ακριβός παίκτης εάν ήταν στο μεταγραφικό παζάρι, αυτό είναι το ρίσκο, αυτό είναι το φυσιολογικό. Υπάρχουν λίγες ομάδες που μπορούν να τον αντέξουν».

«Ας πούμε ότι γνωρίζουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Πολ, προφανώς και χωρίς να τις ονομάσω, όλοι όσοι ξέρουν λίγο από ποδόσφαιρο, γνωρίζουν ότι μόνο οχτώ ομάδες μπορούν να τον αντέξουν. Αυτές οι οχτώ ομάδες θα μπουν στη μάχη για την απόκτησή του», επεσήμανε.