Βαθμολογία

Κουλούρια στην Νεάπολη

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και την Δάφνη Γλαύκης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο τελικά, παρέμεινε το 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Η ομάδα της Γλαύκης, απείλησε με τους Μπατζογιάννη και Πίρε στο πρώτο μέρος, για να απαντήσει ο Ηρακλής με τους Νάστα και Φιλίππου. Παρ’ όλες όμως τις ευκαιρίες, το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Γλαύκη απείλησε με τον Πίρε και πάλι, ενώ είχε και δοκάρι με τον Πρίφτη στα πρώτα λεπτά. Δοκάρι όμως είχε και ο Ηρακλής, όταν στο 80’ ο Ζαφειρίου με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουκούτση. Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μούτσιος, Γιαννακόπουλος, Καρλιάμπας, Τσέλιγκας, Νάστας(70′ Κόλλιας, λ.τ.), Μπέης, Τσιάτας, Ζαφειρίου, Φιλίππου, Ντουνούδης.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης(65′ Βράκας Ν.), Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Μίχος, Πίρε, Τσιώλης Ν.(38′ Τσιώλης Ευάγγ.), Αγγελακόπουλος(78′ Τζιότζιος), Σερακιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης