Βαθμολογία

Το πήρε στο τέλος ο Αμπελωνιακός

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Αμπελωνιακός στο Δαμάσι, απέναντι στον Δαμασιακό για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Αμπελώνα, δυσκολεύτηκε αρκετά και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν αρκετά ενδιαφέρον, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως υπήρχε πολλή δύναμη. Στο 15’ Γωγάκος και Μούργκας, συνδυάστηκαν ωραία, με τελικό αποδέκτη της μπάλας, τον Λόλα που έκανε το σουτ, αλλά ο Κοτούλας έδιωξε με τα πόδια πάνω στην γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αμπελώνας απάντησε, όταν ο Περήφανος έκανε σέντρα-σουτ, αλλά ο Αυλογιάρης κατάφερε να διώξει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δαμασιακός κέρδισε ένα φάουλ, στο 55’ , με τον Καρακάνο να εκτελεί, όμως ο Γκικούδης κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 82’ ο Λόλας εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Καρακάνος έπιασε την κεφαλιά και στην συνέχεια, ο Γωγάκος, έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, στο 90’ ο Ρόκα με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ κατάφερε να κάνει το 0-1 και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Αμπελωνιακού, που παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας, Μουσιάρης Δ., Γωγάκος( 82’ Μπακαΐμης), Μπουκουβάλας( 78’ Οικονόμου, λ.τ.), Τσιτουρτζής.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Περήφανος( 70’ Πατρίκος), Τζιαρτζιάνης, Κοτούλας, Γρηγορίου, Κούρος, Παλάσκας, Μπίκος( 64’ Βούκιας), Κακαβίτσης( 87’ Μπαρμπαγιάννης), Ρόκα, Κουρούμαλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χρ., Νίκζας Αχ., Ακρίβος Κ.