Βαθμολογία

Από ένα ημί(Χ)ρονο ο καθένας

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αετό Μακρυχωρίου και Αβέρωφ, για την 20η αγωνιστική της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο η καθεμία. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι, ενώ στο δεύτερο ο Αετός ήταν καλύτερος.

Στο 25’ το Αβέρωφ, είχε δοκάρι, όταν ο Ταρταμπούκας έπιασε ένα σουτ, μετά από πάσα του Ντούγκου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κολοβός, έκανε ένα σουτ, με τον Καλαμάτα αρχικά να αποκρούει και στην συνέχεια, η μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αετός ανέβασε την απόδοση του, απειλώντας με τους Νικούλη, Φουσίκα, με τον δεύτερο μάλιστα να βγαίνει και τετ-α-τετ, αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Καλπίας, Δάσσιος, Πίκος, Μπουζώνας(55’ Καρκαντάς), Τέας, Αργύρης, Παυλόπουλος(88’ Καδίρ), Φουσίκας, Νικούλης, Γκαραλιάκος(65’ Τζουμάκας).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Νίκου, Γουργιώτης, Χατζής, Κλεισιάρης, Τσινούδης, Κολοβός(75’ Καφφές), Βαΐτσης(50’ Μιχαήλ), Τσιρβούλης, Ντούγκος, Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου(60’ Τσαντζαλής).

Γιώργος Μητσιούλης