Βαθμολογία

Καθάρισε από τα έντεκα μέτρα

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε μέσα στην Νίκαια ο Σμόλικας Φαλάνης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μάλιστα, η ομάδα της Φαλάνης, κατάφερε να φτάσει στην νίκη αυτή από τα έντεκα μέτρα, καθώς πέτυχε το ένα και μοναδικό γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρούτα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ, ενώ απείλησαν κυρίως με τους Τριανταφυλλόπουλο, Μπακαρτζή και Λέανδρο Γκατζούλη. Από την άλλη, ο Σμόλικας, είχε ευκαιρίες με τους Τσιρόπουλο, Δάσσιο, Σκούπρα και Μπαρούτα. Ωστόσο, οι δύο ομάδες, έμειναν στο 0-0 μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Δάσσιος κέρδισε πέναλτι για τον Σμόλικα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρούτας, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση ένα δοκάρι για την Νίκαια, με τον Λέανδρο Γκατζούλη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χούσα(70’ Βέρρας), Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος(80’ Τίκας), Μπακαρτζής, Ολαμέντι(46’ Γκουζιώτης), Τριανταφυλλόπουλος, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιανός, Μανιώτης, Νεστορίδης, Σκούπρας, Τανάγιας Χρ.(88’ Λιάκος), Πατσής(80’ Ζαμπέτας), Τσιρόπουλος(75’ Κόκρας), Μπαρούτας, Δάσσιος.

Γιώργος Μητσιούλης