Βαθμολογία

Με τρεις ροπαλιές πέρασε από την Μελιβοία

Νίκη με σκορ 0-3 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, μέσα στην Μελιβοία, απέναντι στον τοπικό Φιλοκτήτη, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η ομάδα της Χάλκης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πήρε ένα χρήσιμο τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Τζατζάκη, Παπαδημητρίου, Ρέψη και Χρήστο Βογιατζή. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο σε δύο περιπτώσεις, με τον Γκόλαντα και τον Γκουντάρα. Παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο μέρος, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Χάλκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 57’ όταν ο Τζατζάκης, έκανε το 0-1. Στο 63’ ο Ρέψης έκανε το 0-2, βάζοντας βάσεις στην νίκη της ομάδας του. Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε ο Παπαδημητρίου, στο 75’ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για τον Ηρακλή Χάλκης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Γκιουρσάνης(60’ Ζάρρας), Κατσιάνος, Σουφχάρας(70’ Πενίκης), Παπαηλίας, Καρβούνης, Γεωργούλας(60’ Πασιάς Δ.), Γκόλαντας, Γκουντάρας, Λουκανίκας, Ντούμος.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Σταμάτης, Τσίρκας, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης(65’ Κοτάκος, λ.τ.), Παπαδημητρίου, Γούπος(85’ Θυμάκης).

Γιώργος Μητσιούλης