Βαθμολογία

Μά(Χ)η με άσφαιρα πυρά

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαχητή Τερψιθέας και Δήμητρα Γιάννουλης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, οι γηπεδούχοι, πήραν ακόμα έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σίγουρα πισωγύρισμα θεωρείται για την Γιάννουλη αυτό το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 7ο λεπτό, όταν ο Μολάς, έκανε ένα σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε. Από την άλλη, η Γιάννουλη, απείλησε με τον Σπανό και τον Μανάκα σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής είχε δύο καλά σουτ με τον Μολά στο 60’ και στο 70’ αντίστοιχα, ενώ ο από την πλευρά της Γιάννουλης, ο Μάτος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Μόσιαλος κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και μοιράστηκαν στο τέλος, βαθμούς και εντυπώσεις.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Τσούτσας, Τσιώμης, Μπαλαμώτης(75’ Ζητούνης), Λόλας, Κουρούκας, Ταστεμερίδης, Τσένος(75’ Σιαμαντούρας).

Δήμητρα Γιάννουλης(Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Καραβασίλης, Μανάκας, Μάτος, Κοταρέλας(67’ Κουρούτσαλης), Σπανός.

Γιώργος Μητσιούλης