Βαθμολογία

Καθάρισε σε ένα τέταρτο ο Βούλγαρης

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, απέναντι στην Δόξα Βλαχογιαννίου, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Βούλγαρη, καθώς με πέτυχε χατ-τρικ, αφού και τα τρία τέρματα του Αχιλλέα, ήταν δικά του.

Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις ήταν λιγοστές, με το Βλαχογιάννι να απειλεί στο 28’ με τον Κοντοθανάση, που είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Φαρσάλων, μπήκε αποφασισμένη να πετύχει γκολ και έτσι στο 55’ ο Βούλγαρης με πλασέ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 μετά από πάσα του Μπένου, ενώ σημείωσε χατ-τρικ στο 70ο λεπτό, όταν διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Καραθανάσης, Τσιανάκας Απ., Τλούπας, Τσιούλης, Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Κατσανάκης(75’ Βόπης), Μπένος(78’ Ζαχόπουλος), Βούλγαρης(85’ Θεοχάρης), Σβερκούλης.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς(75’ Τσακάλλι), Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Παναγιώτου(70’ Γκουρομπίνος), Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Πατσιωτός, Τζιόλας, Δήμος.

Γιώργος Μητσιούλης