Βαθμολογία

Nίκες στο τέλος για ΠΑΟΚ, Τρίκαλα

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο ΠΑΟΚ πάτησε «γκάζι» στο τέλος και πήρε τη νίκη απέναντι στο ΑΓΟΡ (ΑΓΟΡ - ΠΑΟΚ 71-79) στο Ρέθυμνο, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της basket league.

Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα, τα Τρίκαλα κέρδισαν στο «νήμα» τον ΚΑΟΔ (Τρίκαλα - ΚΑΟΔ 80-76), ενώ μια εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Κολοσσός απέναντι στον Πανιώνιο στη Ρόδο (Κολοσσός Ρόδου - Πανιώνιος 70-56).

Μια ξεκούραστη νίκη πήρε και ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Πανελευσινιακού (Αρης - Πανελευσινιακός 79-61) στο Αλεξάνδρειο συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική νίκη επί του Κόροιβου (ΑΕΚ - Κόροιβος 76-67).

Τη Δευτέρα 26/1 αγωνίζονται οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα στις 18:00, με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι υποψιασμένοι, καθώς οι Αχαιοί πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Στις 19:30 η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αγωνίζεται στο Ζηρίνειο απέναντι στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς.