Βαθμολογία

Νίκη για το Καλαμάκι, παράπονα από το Πουρνάρι

Βαθιά βαθμολογική ανάσα κατάφερε να πάρει το Καλαμάκι, που χάρη σε τέρμα του Κώστα Σφέτσου στο 90ο λεπτό, επικράτησε με σκορ 2-1 της Αναγέννησης Πουρναρίου εντός έδρας. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Σφέτσο Αλέξανδρο στο 5' και στο 12'.

Στο 28' η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Βασίλεφ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Συράκη για το 0-1, ενώ στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Τσιαμούρα ως επιθετικό φάουλ.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 60' ο Βασίλεφ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον κ. Κυρίτση να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Βασίλεφ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Συράκη με συνέπεια το 0-1 να παραμείνει.

Όχι για πολύ όμως, καθώς στο 65' ο Φλαμούρ με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ του Πουρναρίου ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 80' οι άνθρωποι του Πουρναρίου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Τσιαμούρα μέσα στην περιοχή, ενώ το Καλαμάκι πέτυχε το γκολ της νίκης στο 90', όταν ο Σφέτσος Κώστας με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γιάννη Κρητικό για το τελικό 2-1.

Η Αναγέννηση Πουρναρίου έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία κυρίως για το ακυρωθέν γκολ στο 30ο λεπτό του αγώνα, για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην φάση του 80ου λεπτού και την ανοχή του διαιτητή στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων

Καλαμάκι: Συράκης, Τζαβέλλας, Καράτζιος Θ., Ντινούλης (75' Χαλκιάς), Κωσταρέλος, Καλόγηρος, Νταμήτρος, Ρόιδος (65' Γούργος), Φλαμούρ, Σφέτσος Αλ., Σφέτσος Κ.

Αναγέννηση Πουρναρίου: Κρητικός Ι., Ζαϊρές (83' Γκέκας), Πατώνης, Κρητικός Θεοφ., Δημουλός, Μπούφης (44' Κρητικός Θωμ.), Βασίλεφ, Τατίας, Ντίνας (23' λ.τ. Τσιαμούρας), Ζιούστης, Γεροκώστας.

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Αθανασούλας Λ., Παλαμίδας Ν.