Βαθμολογία

Βαθμός στο 90' με Κολοβό

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α' ΕΠΣ Λάρισας απέσπασε ο Κεραυνός Παραποτάμου, που χάρη σε κεφαλιά του Κολοβού επτά λεπτά πριν το φινάλε αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην έδρα του Φαλανιακού.

Τo ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Φαλανιακό, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 10' με πλασέ του Κόκκινου έπειτα από φάουλ του Παπαγεωργίου.

Ο Παραπόταμος αντέδρασε και στο 20' είχε δοκάρι σε σουτ του Κουκουτσέλου, ενώ δοκάρι είχε και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65' σε απευθείας φάουλ του Κόκκινου.

Τελικά, ο Κεραυνός δικαιώθηκε στο 83', όταν ο Κολοβός με άπιαστη κεφαλιά μετά από φάουλ του Σαΐτη νίκησε τον Μιγδάνη για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η ομάδα της Φαλάνης τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο γκολκίπερ Μιγδάνης ως τελευταίος παίκτης.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αλεξανδρή, Ιγγλέζο, Μπλέντι και Παπαγεωργίου, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Κόκκινος (65' Πανταζής Γ.), Λιλλολάρι, Παπαγεωργίου (90' Ζουρλαδάνης), Βαρσάμης, Μπλέντι (75' Καρυώτης), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος (60' Μούμος), Γουγουλιάς, Κολοβός, Τσιουτσιούμης, Παππάς (75' Σαΐτης), Τάκε, Κόκκινος, Κουκουτσέλος (80' Αβραμούλης), Καπετάνιος, Συκιώτης.

Διαιτητές: Γιάντσης Δ., Καραθάνος Ε., Τσακνάκη Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης