Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριά Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι και γενικά είναι πολλά τα πράγματα που δεν κάναμε σωστά. Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου αλλά και αυτοί που παίξανε σωστά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλες στα πόδια τους.

Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ακόμη και να ισοφαρίσουμε, αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Περισσότερο συγκεντρωμένοι πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοια μας. Συγνώμη από τον κόσμο του Απόλλων. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα και για μένα το ματς της Κυριακής είναι ο μεγαλύτερος τελικός. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Παναγιωτούδης: «Προσπαθήσαμε στην επανάληψη»

Ο Κώστας Παναγιωτούδης από πλευράς παικτών τόνισε: «Να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που με δέχθηκε και να προσπαθήσω να βοηθήσω από την πλευρά μου. Για το ματς να πω ότι μπήκαμε δυνατά, μετά δεχθήκαμε ένα γκολ. Προσπαθήσαμε στην επανάληψη να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, πιέσαμε την ΑΕΛ αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Πιερικό».

Χρήστος Γκατζούλης