Βαθμολογία

Νίκη τριάδας για την ΑΕΛ!

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ΑΕΛ το Σάββατο στην Καλαμαριά κερδίζοντας τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 0-1. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 35’ με δυνατό σουτ ο Νεμπεγλέρας.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ ανεβαίνει και είναι μόνη στην 3η θέση, ενώ μείωσε την διαφορά από Ηρακλή και Λαμία, ενώ έχει και το εξ’ αναβολή ματς της άλλης Τετάρτης στη Ζάκυνθο και με μία πιθανή νίκη θα κάνει την ολική επαναφορά στην υπόθεση ανόδου.

Η ΑΕΛ με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της πήρε μια μεγάλη νίκη, πραγματοποιώντας και καλή εμφάνιση κόντρα σε μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα αρκετά δυνατή.

Το φιλμ του αγώνα

9’ Δυνατό σουτ του Καπετάνου, απομάκρυνε ο Αποστολίδης τον κίνδυνο από την εστία του!

35’ Με δυνατό σουτ ο Νεμπεγλέρας ανοίγει το σκορ για την ΑΕΛ (0-1)!

77’ Σουτ του Καράμπελα έξω από την περιοχή, ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

81’ Σουτ του Μπόγιοβιτς από δεξιά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Απόλλωνα 1926.

Απόλλων 1926 (Π. Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Ακασού (46’ Νατσιόπουλος), Παναγιωτούδης, Τσούτσης, Καπετάνος (80’ Βαγγελόπουλος), Παπαδόπουλος (55’ Καράμπελας), Αναστασίου.

ΑΕΛ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σουάνης (72’ Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς (86’ Γκούρτσας), Γιάντσης (62’ Μπιλά).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς). Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Λάζαρης (Καβάλας).