Βαθμολογία

«Ανυπομονώ να παίξω με τον Μπεργκ»

Ο 24χρονος επιθετικός της Βέροιας Νίκος Καλτσάς μίλησε στην εφημερίδα Real για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό από το ερχόμενο καλοκαίρι και δήλωσε ενθουσιασμένος σε αυτήν την προοπτική.

Άλλωστε δεν του πήρε και πολύ χρόνο για να πει το «ναι» στους «πράσινους», όπως δήλωσε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και πολύ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είπα το 'ναι'. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτήν τη φανέλα», τόνισε.

Όσο για τη συνύπαρξη του με τον Μάρκους Μπεργκ και για το αν θα υπάρχει ανταγωνισμός στην επίθεση, σημείωσε: «Όχι, γιατί σε κάνει καλύτερο και σε διατηρεί πάντα σε εγρήγορση, δεν εφησυχάζεις ποτέ. Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και σπουδαίος επαγγελματίας. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα αγωνιζόμαστε για τον ίδιο στόχο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της Βέροιας , αλλά και στους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Όσο θα είμαι στη Βέροια θα δουλεύω σκληρά και δεν θα σκέφτομαι τίποτε άλλο από την πρόοδό της. Είχαμε πει από την αρχή να προσπαθήσουμε για να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στον πρώτο γύρο μαζέψαμε πολλούς βαθμούς, κάτι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μένουμε συγκεντρωμένοι και θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Μακάρι η Βέροια να φτάσει έστω τους ‘4’ της διοργάνωσης. Θα ήταν όνειρο και επίτευγμα μαζί. Όμως όλο αυτό δεν θέλει λόγια, αλλά σκληρή δουλειά».

Τέλος, απάντησε για τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του: «Ναι, μίλησα, αλλά δεν έχει πια καμία σημασία. Ούτε και θέλω να αναφερθώ. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και νιώθω ευτυχισμένος».