Βαθμολογία

Αλλαγή προέδρου στη Δήμητρα Γιάννουλης

Αλλαγή στα διοικητικά της περσινής πρωταθλήτριας ΕΠΣΛ Δήμητρας Γιάννουλης, καθώς τη θέση του παραιτηθέντος προέδρου Ηλία Κουλουψούζη στο Δ.Σ. του συλλόγου, αναλαμβάνει ο Γιάννης Δαβλέρης.

Η παρουσίαση του νέου προέδρου έγινε το βράδυ της Πέμπτης 22/1 στην ταβέρνα ‘’Σπιτάκι’’ της Γιάννουλης, παράλληλα με την κοπή πίττας για τη νέα χρονιά, όπου παραβρέθηκαν οι προπονητές του συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης Κώστας Φατούρας.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος Ηλίας Κουλουψούζης ανέφερε τα παρακάτω: «Ύστερα από πολλά χρόνια στα διοικητικά της Δήμητρας Γιάννουλης, αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου, για λόγους προσωπικούς.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές για τις επιτυχίες και τις χαρές που πρόσφεραν στη Γιάννουλη.  Τους επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους της Γιάννουλης και του νομού, για την ηθική στήριξη στην ομάδα και κυρίως εκείνους που πίστεψαν σ’ αυτήν. Το βασικό χορηγό κ Νίκο Μπαρά, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, καθώς και όλα τα καταστήματα της Γιάννουλης που με τον τρόπο τους ενίσχυσαν το σωματείο. Την ΕΠΣΝΛ, τους διαιτητές και όλους τους παράγοντες του νομού για τη συνεργασία που είχα κατά καιρούς. Επίσης τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Υπήρξαν παράγοντες και στα δύσκολα και μόνο τέτοιους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στα δύσκολα. Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Στο Δ.Σ. προσχώρησε εκτός από το νέο πρόεδρο Γιάννη Δαβλέρη και ο κ Δημοσθένης Καφαντάρης. Ο νέος πρόεδρος ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους, λέγοντας πως η προσπάθεια για την ανάδειξη του τοπικού αθλητισμού θα συνεχιστεί και θα είναι συλλογική.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας από τον απερχόμενο και τον καινούργιο πρόεδρο καθώς και τον τοπικό κοινοτάρχη. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο προσφορά της διεύθυνσης της ταβέρνας ‘’Το Σπιτάκι’’.

Τα φλουριά της πίττας (προσφορά του ζαχαροπλαστείου Γιάννη Σβάρνα) πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές Γ. Μάτος, Γρ. Κουρούτσαλης και Θ. Σαρακατσάνης, αντιστοιχούσαν δε σε δώρα που πρόσφερε το κατάστημα δερματίνων ειδών ‘’Κοντεσίνα’’.