Βαθμολογία

Τέλος ο Τσάμης από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει ότι λύνεται κοινή συναινέσει για λόγους σχεδιασμού η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Γιώργο Τσάμη. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο για τις υπηρεσίες που πρόεφερε στην ομάδα μας και για το άψογο του χαρακτήρα του. Η πόρτα της Αναγέννησης θα είναι πάντα ανοιχτή καθώς τέτοια παιδιά όπως ο Τσάμης κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε ο,τι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ», με τον Θεοδοσιάδη να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Σαΐν και Γεωργακόπουλο, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Πέεφ, αλλά ο Σκοπιανός μέσος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο ματς της 14ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου, ενώ στα πλάνα του τεχνικού της Αναγέννησης τέθηκε ο Νίκιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στον αντίποδα, δεν υπολογίζεται ο Μίχος, ο οποίος είναι τραυματίας κι έχει βγει νοκ άουτ εν όψει Τυρνάβου.