Βαθμολογία

«Όποιος έχει προτάσεις είναι αποδεκτός»

Η βελτίωση του ποδοσφαίρου και η επιστροφή της Εθνικής ποδοσφαίρου στις επιτυχίες είναι οι στόχοι του Γιώργου Γκιρτζίκη, ως νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και η επιστροφή της Εθνικής στις επιτυχίες είναι οι μεγάλοι στόχοι της προεδρίας του. Αυτό ανέφερε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ στις οποίες ανέλαβε την προεδρία.

«Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες», ανέφερε ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος στην συνεχεία τόνισε ότι θα προσπαθήσει για την βελτίωση του αθλήματος.

«Όποιος έχει προτάσεις για αυτό είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις», υπογράμμισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Εθνικής ομάδας: «Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της», κατέληξε.