Βαθμολογία

Ρόκα: «Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Πανθρακικός αναγκάστηκε να έχει απέναντι στον ΟΦΗ αρκετούς παίκτες της Κ20 καθότι η προσοχή των Θρακιωτών είναι στραμμένη στο ματς με τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας

Το γεγονός πως ο Πανθρακικός δίνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα αντί για το Κύπελλο, οδήγησε τον Μάνουελ Ρόκα στη χρησιμοποίηση αρκετών παικτών από την ομάδα Νέων, όπως τόνισε ο ίδιος μετά την ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

«Bρισκόμασταν 48 ώρες πριν από ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια μας για το πρωτάθλημα. Με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Κ20 αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με προβλήματα μεν, αλλά με επαγγελματίες και καλούς παίκτες. Αυτό που θέλαμε ήταν να ξεκουράσουμε τους βασικούς μας παίκτες, γιατί ο βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι που έρχεται με το Λεβαδειακό» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού μετά το ματς με τους Κρητικούς.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάντοτε είναι θετικό να παίζουν τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο δεν είναι το καλύτερο να παίζουν μαζικά, πρέπει δηλαδή η ενσωμάτωσή τους να γίνεται σταδιακά. Αναγκαστήκαμε, όμως, να τους χρησιμοποιήσουμε για να ξεκουράσουμε παίκτες κι αυτό είναι το θετικό, ότι θα είμαστε πιο φρέσκοι σε 48 ώρες, απέναντι στο Λεβαδειακό, όπου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια νίκη που θέλουμε πολύ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Όλοι μας καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε πως το σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα ήταν άσχημο, όμως έχουμε αρκετές απουσίες, περιμένουμε παίκτες και δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να παραταχθούμε έτσι σήμερα, προκειμένου να είμαστε πιο ξεκούραστοι το Σάββατο».