Βαθμολογία

Το θρίλερ συνεχίζεται στο «Σπιτάκι» του τρόμου!

Σιγή ιχθύος επικρατεί αυτές τις ημέρες στο 'Σπίτι' της κυρίας Σπυροπούλου. Όλοι έχουν πάρει οδηγίες και προσπαθούν να κρύψουν το όνομα της καινούργιας υπεύθυνης, που από εδώ και πέρα αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής. Ναι, οι δυο αρχισυντάκτες δεν της έφτασαν (να σημειωθεί ότι τον έναν δεν τον θέλει με τίποτα) γι' αυτό και αποφάσισε να ενισχύσει την εκπομπή, όμως δεν θέλει με τίποτα να βγει στην δημοσιότητα το όνομα.

Ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι για να λύσουν το μυστήριο ποιος ή ποια δίνει τις πληροφορίες στα Μέσα, για τα χίλια μύρια όσα συμβαίνουν κάθε μέρα στο 'σπιτάκι' της. Έχοντας ξεπαστρέψει τους πάντες από την παλιά ομάδα, πίστευε πως το τοπίο θα καθάριζε. Αλλά που να ήξερε...

Το λες όλο αυτό (πέρα από ένα ακόμη παιχνιδάκι) και ως το νέο λόφο Καστά.... Ε, έτσι το αντιλαμβάνεται μάλλον η ίδια και οι γύρω της. Άσε που τους έβαλαν όλους, να κάνουν όρκο σιωπής. Ρε τι ζούμε και τι ζουν για το μεροκάματο.

Αφήνοντας λοιπόν ένα πέπλο μυστηρίου και θεωρώντας ότι το κατάφεραν, ας συνειδητοποιήσουν ότι ο "πολυλογάς" δεν υπήρξε στους πρώην συνεργάτες!

Το ότι όλη η ομάδα αποδεκατίστηκε, πόσο απαρατήρητο περνάει τελικά; Κανένας προβληματισμός δεν υπάρχει εκεί; Πως βιώνει άραγε ότι τόσοι μα τόσοι συνάδελφοι μου έφυγαν, δεν την έχει κάνει να προβληματιστεί, αναρωτιέμαι.. Κατάφερε να φτάσει Ιανουάριος και για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, άλλαξε ομάδα τόσο σύντομα και το μόνο που σκέφτονται είναι να παίζουν κρυφτό.

Να πω και κάτι και για έναν ακόμη, που έκανε ηρωική έξοδο και μιλάω για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παυλιδάκη, που στήριξε την εκπομπή, όλα αυτά τα χρόνια και παραιτήθηκε για να σωθεί. Έκανε το πιο σωστό για εμένα, άσε που μόλις έγινε γνωστό στην πιάτσα ότι της κούνησε μαντίλι, τον τσίμπησε κατευθείαν η Κατερίνα Καραβάτου. Έτσι είναι αυτά, αν έχεις μυαλό, ξέρεις να χτίζεις δυνατή ομάδα, αν όχι, παραπαίεις σε χαμηλά νούμερα που χτυπάνε μέχρι ώρας... οχτώ!

Αντί λοιπόν, να φυλάς μέχρι το δέκα, για να μην μάθουμε το νέο «σωτήρα» και βλέποντας τα μονοψήφια που πάλι χορεύουν, ας δώσει ελευθέρας για το ποια θα ενταχθεί από αυτό το σαββατοκύριακο στο Σπίτι της, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι. Μήπως είναι η Αθηνά Καμπάκογλου; Που εργάστηκε για χρόνια στην κρατική τηλεόραση. Και δεν ρωτάω τυχαία γιατί σήμερα, Δευτέρα θα γινόταν μια σύσκεψη μαζί της, η οποία είχε προγραμματιστεί για τη μία το μεσημέρι, αλλά μέχρι και τις τρεις δεν είχε γίνει. Λες να της την έσκασε κι αυτή, πριν ζήσει κανένα δράμα; Γιa να δούμε...

Εμ, κι αυτή αφού βλέπει ότι δεν της πάει όπως θέλει, γιατί δεν ηρεμεί να χαλαρώσουν και οι γύρω της. Ας βγει να το φωνάξει να το πει, ότι δεν προχωράει, τι πεισμώνει και θέλει, θέλει...Όλα δεν μπορεί να της τα δώσει, η ζωή και ο ..Παντοδύναμος (!), ας αρκεστεί σ' αυτό που ξέρει ότι έχει.

Πηγή: mediasoup.gr