Βαθμολογία

Νέος Κόστα στην Τσέλσι για να αντικαταστήσει τον... Κουαδράδο

Δυναμική κίνηση για την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα αναμένεται να κάνει η Τσέλσι, μετά την αρνητική στάση της Φιορεντίνα για πώληση του Χουάν Κουαδράδο και τις δηλώσεις του Βιτσέντζο Μοντέλα πως ο Κολομβιανός δεν πρόκειται να φύγει από το «Αρτέμιο Φράνκι».

Οι «μπλε», που το καλοκαίρι απέκτησαν τον Ντιέγκο Κόστα, ετοιμάζονται να φέρουν τον συμπατριώτη του (βέβαια ο επιθετικός της Τσέλσι είναι πλέον Ισπανός) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έναντι του ποσού των 16 εκ. λιρών, μιας και οι «βιόλα» θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Κουαδράδο ή τουλάχιστον να επιτύχουν μια καλύτερη οικονομική συμφωνία.

Τα ρεπορτάζ των αγγλικών Μέσων ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιμένει για τον Κολομβιανό με νέα βελτιωμένη πρόταση, αλλά στο τραπέζι έπεσε και πάλι το όνομα του 24χρονου (βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα του συλλόγου απ’ όταν ήταν ακόμη έφηβος). Έτσι, εφόσον η Σαχτάρ κάνει αποδεκτό το αίτημά του για απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού (έχει και πορτογαλική εθνικότητα) η πρώτη υπόθεση αναμένεται να μπει στο... αρχείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν ο ουκρανικός σύλλογος και ο Ντάγκλας Κόστα πούνε το «ναι», ο ποδοσφαιριστής θα ανταμώσει με τον παλιό του συμπαίκτη, Γουίλιαν, με τον οποίο είχαν εξαιρετική συνεργασία στο χορτάρι και πολύ καλή σχέση εκτός αγωνιστικών χώρων.