Βαθμολογία

Ελπίζουν για Ετό στη Σαμπντόρια

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στην Σαμπντόρια σχετικά με την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σάμουελ Ετό, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία του Καμερουνέζου με την Έβερτον για την αποχώρησή του από το Μερσεϊσάιντ.

Την αποχώρηση του Σάμουελ Ετό από την Έβερτον περιμένουν οι άνθρωποι της Σαμπντόρια, ώστε να ολοκληρώσουν με τη σειρά τους την απόκτηση του.

Ο 33χρονος στράικερ δεν τα έχει βρει με τα «ζαχαρωτά», την ώρα που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιταλικό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A. Τις συγκεκριμένες εξελίξεις γνωστοποίησε ο αθλητικός διευθυντής των Γενοβέζων, Κάρλο Όστι, με δηλώσεις του στο «Sky Italia»:

«Η συμφωνία μας με τον Ετό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Θέλει να έρθει στη Σαμπντόρια, αυτή είναι η πρόθεσή του. Πλέον διαπραγματεύεται με την Έβερτον για να λύσει το συμβόλαιό του με αυτούς. Η Έβερτον ψάχνει για αντικαταστάτη»

«Ίσως να πάρει μία μέρα περισσότερη από το προβλεπόμενο, αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι σχετικά με τον Ετό και ελπίζουμε ότι μπορεί να έρθει το ταχύτερο δυνατόν. Πιστεύω πως ο Ετό είναι ένας παίκτης με σπουδαίο χαρακτήρα που μπορεί μόνο να βοηθήσει αυτό το σύνολο έμπειρων παικτών, ακόμα περισσότερο».