Βαθμολογία

«Χαρούμενος με την ομάδα, δεν πωλείται κανείς»

Μία και καλή φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις φημολογούμενες αποχωρήσεις παικτών της Τότεναμ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα θα παραμείνει ως έχει.

Κανένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στο ρόστερ της Τότεναμ δεν αναμένεται να αποχωρήσει στο τρέχων μεταγραφικό παζάρι, σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ.

«Είμαι χαρούμενος μαζί του. Το ίδιο με πριν. Όλοι οι παίκτες είναι στα πλάνα μου και δεν υπάρχουν νεότερα. Περιμένω όλοι οι παίκτες να είναι εδώ, επειδή έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Είμαστε ακόμα σε τέσσερις διοργανώσεις και πιστεύω πως χρειαζόμαστε μία δυνατή ομάδα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε στο μέλλον», δήλωσε αρχικά.

«Κανένας παίκτης δεν είναι προς πώληση. Κανένας παίκτης. Θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες, επειδή χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, μία δυνατή ομάδα. Κανένα άλλο σχόλιο γι' αυτό, επειδή επαναλαμβάνω το ίδιο συνέχεια: Είμαι χαρούμενος με την ομάδα», προσέθεσε.