Βαθμολογία

H ΠΑΕ Τύρναβος ευχαριστεί

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλειος Μπρέζας μετά τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

" H Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει όλους τους επιχειρηματίες που διαθέσανε τους χώρους τους για να γίνει η προπώληση των εισιτηρίων. Εγω προσωπικά θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου γιατι ανταπεξήλθαν άριστα σε έναν απαιτητικό, από οργανωτικής άποψης, αγώνα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα στο γήπεδο.
Είμαι πολύ υπερήφανος γιατι σήμερα το γήπεδο γέμισε οικογένειες και μικρά παιδιά για να απολαύσουν αυτή τη γιορτή. Εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει και στον επόμενο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να εκφράσω και στον Ερυθρό Σταυρό που ήρθε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στους ποδοσφαιριστές μου και το προπονητικό επιτελείο που δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος.
Από το σημερινό παιχνίδι και τη διοργάνωση αυτού, διαπιστώνουμε ότι ο Τύρναβος ανέβηκε ένα σκαλοπάτι ακόμα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Δώσαμε εξετάσεις ότι μπορούμε να διοργανώσουμε άριστα τόσο σημαντικά παιχνίδια και να τα κάνουμε γιορτή."