Βαθμολογία

Αρνητική η Ρεάλ για ανταλλαγή Μπέιλ-Ντε Χέα

Καμία πρόθεση να ανταλλάξει τον Γκάρεθ Μπέιλ με τον Νταβίντ Ντε Χέα, παρά τα 50 εκ. λίρες που θα τον... συνοδεύσουν στο ταξίδι του στην Μαδρίτη, δεν έχει η Ρεάλ σύμφωνα με την «Marca», που παράλληλα ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει προσφέρει ακόμη νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τερματοφύλακα.

Την περασμένη Κυριακή (18.1) ο αγγλικός Τύπος παρουσίαζε τους «κόκκινους διαβόλους» διατεθειμένους να δελεάσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης προσφέροντάς της τον Ντε Χέα και 50 εκ. λίρες για τον Μπέιλ, αλλά η «Marca» αναφέρει ότι στην Μαδρίτη δεν θέλουν καν να σκεφτούν το σενάριο αυτό.

Συγκεκριμένα, οι «μερένχες» προτιμούν να περιμένουν -μιας και δεν έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για ανανέωση- να μείνει ο Ισπανός χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν 2015-16 και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, πατώντας και στην φημολογούμενη επιθυμία του ίδιου να φορέσει τη φανέλα τους.

Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει... κομμάτια από τη μια στιγμή στην άλλη, εφόσον υπάρξει νέο συμβόλαιο, με το ισπανικό Μέσο να θέτει όμως την παράμετρο των προσωπικών φιλοδοξιών του παίκτη, που δεν είναι άλλες από έμπρακτη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και η κατάκτηση τροπαίων.

Παράλληλα, σενάριο της «Equipe» θέλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτά με κανονική μεταγραφή τον Ραδαμέλ Φαλκάο, ώστε να τον ανταλλάξει με τον Έντισον Καβάνι.