Βαθμολογία

Τριανταφυλλόπουλος: «Ζητούμενο η διάρκεια»

Η υπόθεση της ανόδου, έχει χαθεί φέτος για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ωστόσο, οι άνθρωποι της διοίκησης θέλοντας να πλασαριστεί η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα φέτος, αποφάσισαν να συνεργαστούν και πάλι με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έναν άνθρωπο, που έχει συνδέσει το όνομα του, με την ομάδα των Φαρσάλων. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, με τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στον πάγκο του, κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στον Παραπόταμο με σκορ 0-1, την προηγούμενη αγωνιστική.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος μίλησε σχετικά με τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα, ενώ τόνισε πως ζητούμενο είναι η διάρκεια, αναφέροντας παράλληλα πως πλέον η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει να χτίζεται, ώστε του χρόνου να διεκδικήσει την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η ομάδα φέτος, παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κάνοντας κάποια σερί νικών, αλλά παράλληλα και κάποιες ήττες, που την έβγαλαν από τον στόχο της. Το πρόβλημα μας, πιστεύω πως είναι η διάρκεια. Το θετικό είναι, πως τα παιδιά στο παιχνίδι με τον Παραπόταμο, έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, καθώς ταλέντο, ποιότητα και διάθεση υπάρχουν, αλλά το ζητούμενο είναι η διάρκεια».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα;

«Σίγουρα, ο στόχος της ανόδου δεν μπορεί πλέον να επιτευχθεί και έχει χαθεί εδώ και αρκετό καιρό για τον Αχιλλέα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα φέτος στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε στο Κύπελλο. Επιπλέον, θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα, ούτως ώστε το καλοκαίρι με κάποιες προσθήκες να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την άνοδο του χρόνου».

-Μεταγραφικά, υπάρχει κάτι αυτήν την στιγμή;

«Ψάχνουμε 1-2 ποδοσφαιριστές αυτήν την στιγμή, για να μας βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο έχουμε μπροστά μας τα περιθώρια για κάποιες μέρες ακόμα και πιστεύω ότι θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε». 

Γιώργος Μητσιούλης