Βαθμολογία

Ακλόνητος στην ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Στη διάψευση στων δημοσιευμάτων που τον θέλουν να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου του από την ΚΠΡ, μετά και τα μέτρια αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, προχώρησε ο τεχνικός των Ρέιντζερς, Χάρι Ρέντναπ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το μέλλον του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της ΚΠΡ.

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε πως δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησής του από την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που για κάτι τέτοιο δεν έχει ενημερωθεί από τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Φερνάντες, με τον οποίο έχει καθημερινή επικοινωνία.

«Όταν κάποιος γράφει μία πληροφορία εκ των έσω, γιατί δεν βάζει το όνομά του εκεί; Όλοι πιστεύουν πως μία εκ των έσω πληροφορία είναι πάντα καλή, αλλά πραγματικά είναι αβάσιμη, δεν είναι; Πρέπει όμως να το συνηθίσεις», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου. Δεν είμαι ένας 34χρονος προπονητής που προσπαθεί να φτιάξει το όνομά του στο παιχνίδι, είμαι εδώ πολύ καιρό. Αγαπάω αυτό που κάνω, θέλω να συνεχίσω να το κάνω, δουλεύω σκληρά, αλλά αν ο Τόνι Φερνάντες θέλει να κάνει μία αλλαγή, είναι στο χέρι του. Δεν μου είπε τίποτα», συμπλήρωσε.

«Μίλησα μαζί του πέντε ή έξι φορές αυτή την εβδομάδα. Μίλησα μαζί του την Παρασκευή και μου είπε, ''τι σκουπίδια γράφονται''», ανέφερε χαρακτηριστικά.